Η εταιρεία μας

Ιστορία

Η HSBC προέκυψε από μια απλή ιδέα: τη δημιουργία μιας τοπικής τράπεζας για την εξυπηρέτηση διεθνών αναγκών. Τον Μάρτιο του 1865, η HSBC άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Χονγκ Κονγκ. Σήμερα είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Η στρατηγική μας

Η HSBC είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς τράπεζες στον κόσμο. Έχουμε αναπτύξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που αντανακλά τους στόχους μας και μας βοηθά να συνδέουμε τους πελάτες μας με ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

Οι αξίες μας

Στην HSBC, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοί μας έχουν τη δυνατότητα να πράττουν το σωστό, με θάρρος και ακεραιότητα. Με αυτόν τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της κοινωνίας, των πελατών, των ρυθμιστικών αρχών και των επενδυτών.

Βιωσιμότητα

Από την ίδρυσή της το 1865, η HSBC καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας. Αναγνωρίζουμε τις ευρύτερες δεσμεύσεις μας απέναντι στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε και κατανοούμε τη σημασία της βιωσιμότητας στην οικονομική ανάπτυξη.