Πληροφορίες για την HSBC

Η HSBC είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στον κόσμο. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες μέσω των παγκόσμιων επιχειρηματικών μας τομέων: Wealth and Personal Banking, Commercial Banking, και Global Banking and Markets. Το δίκτυό μας καλύπτει 64 χώρες και επικράτειες σε Ευρώπη, Ασία και Ειρηνικό, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και στη Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Ο σκοπός μας –Η δημιουργία ενός κόσμου ευκαιριών– εξηγεί τον λόγο της ύπαρξής μας. Βρισκόμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για τους πελάτες μας, χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία μας, τις ικανότητές μας, το εύρος και τις προοπτικές μας. Συνδυάζουμε ανθρώπους, ιδέες και κεφάλαιο που προάγουν την πρόοδο και την ανάπτυξη, για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλύτερο για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, τους επενδυτές μας, τις κοινότητές μας και τον πλανήτη που μοιραζόμαστε.

Η HSBC Holdings plc είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου, του Χονγκ Κονγκ, της Νέας Υόρκης και των Βερμούδων, με περίπου 194.000 μετόχους σε 130 χώρες και επικράτειες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την HSBC στον ιστότοπο του Ομίλου.

Η HSBC στην Ελλάδα

Η HSBC δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζα, τη δομή της και τη διοικητική της ομάδα.

Κέντρο τύπου

Ειδήσεις και νέα στην Ελλάδα Βρείτε δελτία τύπου και στοιχεία επικοινωνίας για τα μέσα ενημέρωσης.

Η εταιρεία μας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον σκοπό, τις αξίες, την στρατηγική, την ιστορία και τις δεσμεύσεις της HSBC για τη βιωσιμότητα.

Ενημέρωση επενδυτών

Οι υφιστάμενοι και ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με την HSBC στον ιστότοπο του Ομίλου της HSBC. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά.

Ευκαιρίες εργασίας

Προσφέρουμε ενδιαφέρουσες και ποικίλες ευκαιρίες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εργασία στην HSBC στον ιστότοπο του Ομίλου της HSBC. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά.