Πληροφορίες για την HSBC

Η HSBC είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στον κόσμο. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες μέσω των τεσσάρων παγκόσμιων επιχειρηματικών μας τομέων: Υπηρεσίες Λιανικής Τραπεζικής και Διαχείρισης Περιουσίας, Commercial Banking, Global Banking & Markets καθώς και υπηρεσίες Private Banking. Το δίκτυό μας καλύπτει 65 χώρες και επικράτειες σε Ευρώπη, Ασία και Ειρηνικό, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και στη Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στα κέντρα ανάπτυξης, να συνδέουμε πελάτες με ευκαιρίες, να συμβάλλουμε στην άνθηση των επιχειρήσεων και στην οικονομική ευημερία και, τέλος, να προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια στους ανθρώπους, ώστε να ικανοποιούν τις επιθυμίες και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Η HSBC Holdings plc είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου, του Χονγκ Κονγκ, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και των Βερμούδων, με περίπου 200.000 μετόχους σε 129 χώρες και επικράτειες.

Η HSBC στην Ελλάδα

Η HSBC δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζα, τη δομή της και τη διοικητική της ομάδα.

Κέντρο τύπου

Ειδήσεις και νέα στην Ελλάδα Βρείτε δελτία τύπου και στοιχεία επικοινωνίας για τα μέσα ενημέρωσης.

Η εταιρεία μας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την HSBC, όπως το πώς δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά, τις αρχές μας για την αειφορία, τις αξίες μας, την ιστορία και τη στρατηγική μας.

Ενημέρωση επενδυτών

Οι υφιστάμενοι και ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με την HSBC στον ιστότοπο του Ομίλου της HSBC. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά.

Ευκαιρίες εργασίας

Προσφέρουμε ενδιαφέρουσες και ποικίλες ευκαιρίες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εργασία στην HSBC στον ιστότοπο του Ομίλου της HSBC. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά.